Reactie toevoegen

E-mail adres

23-05-2016 13:59:51
Harry en Lies Westhoeve schreef:
Zaterdag 21 mei '16 de uitvoering in Zierikzee gehoord en beleefd! Geweldig in een woord!

27-04-2016 14:33:18
Kees Blokland schreef:
Vorige week zaterdag hebben we de uitvoering van 'de Messias' in Tiel bezocht. Wat een meesterlijk stuk zeg. We hebben van begin tot eind genoten. Na afloop direct de CD gekocht om nog eens te beluisteren.

23-11-2015 21:45:11
Corrie en Jan van Gemeren schreef:
Afgelopen zaterdagavond 21 november 2015 zijn wij naar de Curenakerk in Rhenen geweest.
Wij vonden het concert geweldig.
We hebben erg genoten.
Fijn dat de kerk zo goed gevuld was.

15-06-2015 11:38:37
Nel schreef:
Ik vind het erg jammer, maar helaas staan de 2 nieuwe stukken van Jesaja niet op de RO op de Katwijkdag.

21-10-2014 17:06:38
Bert Nooteboom schreef:
Vanmiddag werd de PCOB-bijeenkomst verzorgd door dhr. De Jager , ambassadeur van de Shaare Zedek Stichting. Hij vertelde aan de hand van dia’s over het Shaare Zedek Ziekenhuis in Jeruzalem : de enige plek in het Midden Oosten waar vrede heerst ! Hier wordt iederéén geholpen, Joden, Palestijnen, Arabieren, Christenen enz. Deze Stichting organiseert ook reizen naar Israël met o.a. een bezoek aan het Shaare Zedek Ziekenhuis. ( = Hart van Barmhartigheid ). Ik ben gelijk donateur geworden voor € 10 per jaar. Je krijgt dan óók een CD van het Shaare Zedek Koor ( o.l.v. Bert Noteboom ) . Die ken ik goed . Hij heeft ook diverse CD’s opgenomen in de St.Maartenskerk. ( met Kinderkoren ) . Hij belde mij eens om een afspraak te maken voor een opname. Ik nam op met : Bert Nooteboom. Hij antwoordde : Ja , u spreekt met Bert Noteboom ! Dit vertelde ik ook vanmiddag .
groetern aan Bert !
Bert Nooteboom